Ny hjemmeside – Ensted Naturpark

Ny hjemmeside

Vi har omsider f√•et vores nye hjemmeside op at k√łre.
Den har v√¶ret undervejs en rum tid nu – til geng√¶ld er vi meget tilfredse. Vi synes, at naturparken bliver vist fra sin bedste side og ikke mindst, s√• har vi f√•et et helt nyt setup p√• booking af vores b√•lhytte og vores to shelters. Brugere vil kunne se i en kalender hvilke dage der er ledige og fra en formular, vil man kunne booke sig ind de dage man √łnsker.

Vi der er involverede i naturparken, har alle meget at se til. Det er p√• frivillig basis og ofte har vi flere kasketter p√•. Den sammenh√¶ng der er mellem KFUM Spejderne – Ensted Gruppe, Stubb√¶k Familiefestival og Ensted Naturpark er t√¶t og mange af vi der er tilknyttet, har med alle tre omr√•der at g√łre. Derfor er gl√¶den s√• meget st√łrre i forhold til is√¶r booking af b√•lhytte og shelters fordi, at det hele nu er ‘automatiseret’ i s√• vid udstr√¶kning som muligt.

Vi gl√¶der os til at se jer og se endnu flere i b√•de naturparken og til vores st√łttearrangement som Stubb√¶k Familiefestival jo er.

På gensyn Рeller vi ses, i 2019

Ensted Naturpark og de mange mennesker omkring parken.