Sponsorer – Ensted Naturpark

Sponsorer

Naturprojekter

Naturstyrelsens naturprojekter værner om Danmarks natur. Projekterne skal sikre et varieret og robust plante- og dyreliv og styrke friluftslivet.

Friluftsrådet

Som paraply for friluftslivet har Friluftsrådet som mål at inspirere danskerne til mere friluftsliv og samtidig forbedre muligheder og vilkår for frilufts- og naturoplevelser Рi en rig natur, der er værd at opleve.

Lokale aktionsgrupper

Lokale aktionsgrupper (LAG og FLAG) er lokalt forankrede foreninger, som skaber udvikling og innovation i lokalsamfundene ved blandt andet at tildele tilskudsmidler til relevante projekter.

Lokale aktionsgrupper

Popul√¶rt sagt er vi sat i verden for skabe fremtidens m√łdesteder, der er tilg√¶ngelige, giver mening og s√¶tter spor. Det g√łr vi som en selvejende institution, vidensformidler og udviklingsfond i Kulturministeriets regi.

Sydbank

En af Danmarks st√łrste banker. I hjertet af S√łnderjylland

Aabenraa Fritidsråd

Aabenraa Fritidsråd er en paraplyorganisation, hvor idrætsforeninger eller spejdergrupper i Aabenraa Kommune kan blive medlem.

Fritidsrådet virker som bindeled mellem Kultur- og Fritidsudvalget og fritidsrådets medlemsforeninger. Fritidsrådet arbejder for at fremme idræts- og fritidslivets vilkår.

BHJ Fonden

Svend Beck, Peter Holm og Vagn Jacobsens Almene Fond (BHJ-Fonden) yder st√łtte til humanit√¶re, kulturelle og almene form√•l.

Bestyrelsen kan l√¶gge v√¶gt p√• tilknytningen til S√łnderjylland i valget af st√łtteberettigede emner.

Bevica Fonden

Bevica Fonden er en erhvervsdrivende fond, der gennem aktiv formuepleje sikrer,¬†at der til stadighed er √łkonomisk basis for fondens aktiviteter.

Y’s Mens Clubs – Aabenraa

Aabenraa y’s men’s Club uddeler hvert √•r penge til det lokale spejder- og b√łrne- og ungdomsarbejde. Pengene kommer bl.a fra overskuddet, fra genbrugsforretningen i R√łdekro, fra uddeling af lokalhistoriske √•rb√łger og flere andre pengeskabene aktiviteter,¬†i 2017 uddelte klubben ca. kr. 60.000